For to-tre uker siden fikk jeg telefon fra en freelancejournalist. Hun ønsket å lage en sak på meg og Lenes oppskrifter til Demokraten, en av byens lokalaviser. Første reakjon var «det tør jeg ikke», andre reaksjon var «tør jeg det?». Tredje reakjon var «ja, det tør jeg visst». 🙂
Journalisten kom hjem til oss, fikk smake på rester av sunnere nøttekokossjokoladekake og squashkake fra fryseren, og en liten smak fra det siste glasset med svart bærmos fra ifjor.
Og mens hun smakte og kom med godlyder pratet jeg. Jeg tror jeg pratet i nesten halvannen time – utrolig hvor mange ord som kommer ut av et menneske som får lov til å snakke uhemmet om seg selv. 😉
Hun noterte og etterpå tok hun bilder av meg i hagen min.
Idag kom resultatet i Demokraten. Forside + dobbeltside.
De har lagt ut endel av saken på nettsiden sin også: Gammeldags syssel med moderne preg.
Litt flaut, men mest moro. Jeg er glad jeg sa ja.
Kjempehyggelig! Det ble veldig bra!
Neeei, så utrolig artig!! Gratulerer! Dette er jo kjempegøy!!!
For en flott artikkel!! Så bra at du turte gjøre det, flere burde få ta del i mat og hagegledene du deler. Du er virkelig en raus person 🙂
Så koselig – fin artikkel! Flott at du stilte opp og delte både oppskrifter og hagen med leserne. (Og ja, jeg oppfatter deg som en raus person og det tror jeg alle som har møtt deg gjør også :))
Oi, så stilig! Fint at flere får øynene opp for oppskriftene dine 🙂
Gratulerer Lene!
Morsomt å se at du er i avisen 🙂
Tusen takk for hyggelige kommentarer, kjære lesere! 🙂
Jeg nøt mine «15 minutter» igår.
Så kjekt..
Flott du vågar..
Ein blir rikare når ein deler 😉
Hei Lene – så flott! Nå har vi lest hele saken her på den andre siden av jorda også!God innsats!
frø av løpstikke til brødbaking utørket,hvor mye bruker du.
Blader av løpstikke er kjempegod til pizzabaking
Løpstikkeblader tørket eller ferske er godt til mye mat, det smaker kraftig av buljong av løpstikke. Jeg bruker ikke løpstikkefrø, så det har jeg ikke noe mengde på.
Så moro Lene! Herlig å lese artikkelen om deg 🙂 Jeg følger med på matbloggen din og koser meg med alle oppskriftene du legger ut. Som ‘svinehønsesuppen’ nå sist 😉